• Lorem ipsum

Xpel Ultimate Plus

Tussen Jou En De Openbare Weg

ULTIMATE PLUS legt de lat weer hoger met een ongeëvenaarde hoogglansafwerking en verbeterde impactbescherming voor verbeterde duurzaamheid waardoor het de meest geavanceerde lakbeschermingsfolie op de markt is.

ULTIMATE PLUS

BESCHERMING VOOR ALLES DAT U KUNT VERSTELLEN

In 2011 brachten we een revolutie teweeg in de branche met ’s werelds eerste zelfherstellende lakbeschermingsfilm. ULTIMATE PLUS legt de lat weer hoger met een ongeëvenaarde hoogglans afwerking en verbeterde impactbescherming.
ULTIMATE PLUS is ontworpen om u de gemoedsrust te bieden die u nodig heeft op de openbare weg, waardoor de oppervlakken van uw voertuig worden beschermd tegen zaken als grind, oliën, insectenzuren, uitwerpselen van vogels en het stoppen van verfspaanders voordat ze beginnen.

Door warmte geactiveerde zelfherstellende toplaag

Gemaakt van een elastomeer polyurethaan, zal ULTIMATE PLUS zelfherstellende lichte krassen en swirls met een lichte warmtetoepassing op het filmoppervlak.

Vergeelt niet

Onze gepatenteerde filmformule vergeelt niet door blootstelling aan UV, waardoor beschermde gebieden bijna onzichtbaar zijn.

Verkleuring en vlekbestendig

Maak je geen zorgen over specificaties, vlekken of vlekken door verontreinigingen. ULTIMATE PLUS is vlekbestendig en behoudt de helderheid onder de zwaarste omstandigheden.

Voorkomt slijtage

Stop steenslag, krasjes en krasjes in de verf en houd uw auto er net zo goed uit als op de dag dat hij van het perceel rolde.

Edge Seal-technologie

Tillen en delamineren behoren tot het verleden. Onze kenmerkende Edge Seal-technologie zorgt ervoor dat de film blijft plakken en houdt oppervlakken beschermd tegen verontreinigingen.