• Lorem ipsum

Detailing auto interieur

Reconditionering van het interieur

Wij begrijpen hoeveel tijd u in uw auto doorbrengt, en net als u houden wij van een schoon en fris interieur. Wij besteden de nodige tijd om alle oppervlakken grondig schoon te maken, zodat uw interieur fris tot een nieuw leven kan komen. Een goed gevoel in uw auto is essentieel. Daarom reconditioneren wij uw gehele interieur: tapijten, ruiten, kunststoffen, luchtroosters, stoelen, enz.

De behandeling

Wij voeren een complete interieurreiniging uit, tot in het kleinste hoekje van het voertuig. Dit reconditioneringsproces kan gecombineerd worden met een OZONE-behandeling van het interieur. Dit om eventueel aanwezige bacteriën te verwijderen. Elke dienst vereist een andere aanpak. Een perfecte kennis van de eigenschappen van de gebruikte producten is dus essentieel. Wij gebruiken een hele gamma van producten om een optimaal resultaat op uw voertuig te verkrijgen. De apparatuur die wij gebruiken is van topkwaliteit en professioneel.

Voordelen

Langdurige frisheid Wij gebruiken professionele en niet-giftige producten. De rijomgeving wordt nog aangenamer na een goede behandeling.

Verwijdering van bacteriën en microben Ze kunnen zich ophopen op plaatsen waar u ze het minst verwacht, en kunnen uw gezondheid schaden. Een grondige reiniging van uw auto-interieur zal ze verwijderen.

Toegevoegde waarde / Verkooppunt De netheid van een voertuig speelt een belangrijke rol wanneer het weer op de markt wordt gebracht. De staat van een auto is namelijk niet alleen gebaseerd op het mechanische onderhoud. Een schone auto kan een verkoopargument op zich worden.

Een fris interieur

Sommige delen kunnen onderhevig zijn aan grote temperatuurschommelingen (dashboard, stuurwiel). Of ze kunnen onzichtbare bacteriën bevatten (vloermatten) en dof worden door stofophoping (kunststoffen). Afstoffen, interieurbehandeling, wassen, ontvetten... Wij geven uw auto een echte make-over!