• Lorem ipsum

Carrosserie polijsten - Lakcorrectie

Herstel je lak tot in perfectie

Lakcorrectie is het proces waarbij de lak van het voertuig wordt hersteld en verjongd door imperfecties aan het oppervlak te verwijderen die het oppervlak dof maken doordat ze het licht in verschillende richtingen weerkaatsen en zo de echte reflectie verstoren. Deze onvolkomenheden omvatten krassen en swirlsporen, oxidatie en verbleking, hologrammen in de lak, vogel uitwerpsels en watervlekken schade. Zodra de lak is gecorrigeerd, is het een goed idee om deze te combineren met onze lakbeschermingfolie Xpel of met een Gyeon keramische coating om de lak te beschermen tegen toekomstige defecten.

LAK HERSTELLEN EN VERJONGEN

ONS CORRECTIEPROCES

Lakcorrectie is het proces van het verwijderen van onvolkomenheden uit de lak van een voertuig, waarbij gebruik wordt gemaakt van machinale polijstmachines en een reeks verschillende polijstproducten. Een volledig gecorrigeerd voertuig zal in direct zonlicht alleen ware reflecties vertonen.

01 Wassen met de hand
We beginnen met het grondig wassen van het voertuig met behulp van de twee-emmer-methode om vuil en oppervlaktevuil te verwijderen.

02 Decontaminatie van de lak
De lak wordt schoongemaakt met behulp van clay bar, die de aanhechtende verontreinigingen op een veilige manier verwijdert.

03 Machinaal polijsten
Een combinatie van machine, pad en polijstmiddelen wordt gebruikt om de best mogelijke resultaten te bereiken.

04 Nat schuren 
Alleen gebruikt als polijsten niet voldoende is om diepe krassen of andere defecten van een voertuigoppervlak te verwijderen.

05 Ontvetten
Alle oliën die overblijven na het polijsten worden verwijderd voordat de keramische coating of lakverzegeling wordt aangebracht.

06 Verzegelen
Als alle voorgaande stappen zijn voltooid, brengen we een lakverzegeling aan voor extra bescherming en een glanzende afwerking.

Niveau 1 

Ons populairste pakket voor lakcorrectie omvat twee correctiefasen. Dit is het meest geschikt voor auto's met matige imperfecties in de lak, zoals swirlsporen, watervlekken, micro krassen en hologrammen. Op dit niveau ondergaat de lak een correctiefase om zoveel mogelijk defecten te verwijderen, gevolgd door een polijststap om de glans en diepte van de lak te herstellen.

Niveau 2 

De beste optie voor voertuigen met ernstige swirlsporen, lichte tot middelzware krassen en willekeurige defecten. In meerdere stappen worden onvolkomenheden in de lak verwijderd, zodat de auto zo min mogelijk schade oploopt. We zullen de lak intensief behandelen met compound, gevolgd door een fijne polish om de lak te laten glanzen en af te werken zonder micro krassen/hologrammen.