• Lorem ipsum

Lakbeschermingfolie Mat PPF Xpel Stealth

Bij Politec begrijpen we als geen ander dat uw auto waardevol is en met zorg behandeld moet worden. Helaas is de lak van een auto altijd gevoelig voor schade, zoals steenslag en waskrassen. Deze schade zorgt niet alleen voor ongemak, maar vermindert ook de waarde van uw auto. Gelukkig biedt Politec hier een oplossing voor.

Maak u geen zorgen meer over de lak van uw auto, met PPF!

Met de Paint Protection Film kunt u zorgeloos autorijden. Deze matte folie beschermt uw lak tegen krassen, steenslag en vuil, en herstelt zichzelf wanneer de folie opwarmt, bijvoorbeeld door de zon of bij het wassen van de auto.

Politec is een gecertificeerde XPEL installateur, wat betekent dat u 10 jaar garantie krijgt tegen verkleuring van de folie wanneer wij deze aanbrengen. Of u nu uw hele auto wilt beschermen of alleen bepaalde delen, zoals de bumper of zijschermen, bij ons is alles mogelijk.

Waarom kiezen wij voor PPF XPEL?

Wij kiezen voor XPEL omdat deze folie talloze voordelen biedt en naar onze ervaring de hoogste kwaliteit heeft.

De voordelen van PPF Xpel:

– Zelfherstellend (door warmte)
– Geen vergeling
– UV-bestendig
– Lange levensduur
– Stealth effect

Verhoog de restwaarde van uw auto met Politec

De prijs van PPF is afhankelijk van uw wensen: wilt u uw hele auto laten beschermen of alleen bepaalde delen? Wilt u dat de folie zo min mogelijk zichtbaar is of mogen er naden zichtbaar zijn? Eén ding is zeker, als u kiest voor PPF kunt u weer met een gerust hart de weg op. Bovendien maximaliseert u de doorverkoopwaarde van uw auto.

Installatiemogelijkheden

Basis installatie

We maken gebruik van DAP-software die bijna elk type/model auto in het systeem heeft staan. Van daaruit kunnen we de verschillende panelen selecteren die we van folie zullen voorzien. Dit zijn patronen waarmee we onze plotter aansturen om de PPF op maat te snijden. Het voordeel hiervan is dat we niet op of langs de auto hoeven te snijden en geen demontage- en montagewerk hoeven te doen. Dit kan echter betekenen dat er op sommige delen zichtbare naden zijn, bijvoorbeeld om de folie om de spiegels te leggen.

High-End installatie

Bij een high-end installatie maken we ook gebruik van de DAP-software, maar gaan we nog een stapje verder. We passen de ‘standaard’ patronen aan, zodat naden worden geëlimineerd en er minder randen zichtbaar zijn. Om de folie zo veel mogelijk rond de randen te kunnen plaatsen, zullen we diverse delen demonteren, zoals de voor- en achterbumper, verlichting, deurgrepen en/of spiegels. Onze monteurs zullen dit uitvoeren, zodat de PPF-specialisten zich kunnen concentreren op de best mogelijke installatie.