• Lorem ipsum

Gepassioneerd door auto-esthetiek en detailing

Onze absolute prioriteit is het leveren van uitzonderlijke kwaliteit

Ons bedrijf, opgericht in 2007, is gespecialiseerd in hoogwaardige carrosseriebescherming en is sinds 2018 gevestigd aan de rand van Brussel, meer bepaald in Beersel (Lot - in Vlaams-Brabant). We beschikken over 3 moderne, uitgeruste en beschermde werkplaatsen die ons in staat stellen om topresultaten te leveren met behulp van de best mogelijke producten die door ons op de markt zijn geselecteerd. Wij zijn professionals in het aanbrengen van transparante of matte carrosseriefolie en in car detailing, met oog voor detail en een passie voor auto's. We zijn ook gespecialiseerd in interieurreiniging en reconditionering, evenals lakcorrectie (polijsten). Onze diensten zijn gericht op autodealers en particuliere eigenaren.

Waarom een beroep doen op ons?

Al meer dan 20 jaar experts op elk gebied

Of je nu een gloednieuw voertuig hebt dat je in zijn oorspronkelijke staat wilt houden of dat je in zijn oorspronkelijke schoonheid en glans wilt herstellen, Politec streeft ernaar de best mogelijke resultaten te behalen door alleen producten van topkwaliteit te gebruiken met de beste gereedschappen in de branche. Het is Politec's missie om je te voorzien van de hoogste kwaliteit service en gegarandeerde gemoedsrust.

Onze doelstellingen

Waar wij in geloven

Ons uiteindelijke doel is eenvoudig: onze passie voor esthetische perfectie delen met onze klanten. Van het aanbrengen van een doorzichtige of matte carrosseriefolie tot complete lakcorrecties (polijsten) en keramische coatings, we hebben opties voor bijna elk budget. Onze veelzijdige producten en aandacht voor detail maken een breed scala aan toepassingen mogelijk voor alle soorten voertuigen.

Politec begrijpt hoe belangrijk het is om uw voertuig te beschermen en te onderhouden. Daarom is ons team trots op alles wat we doen, en we zijn ervan overtuigd dat dit wordt weerspiegeld in de resultaten van ons werk. We zijn zeer gepassioneerd om ervoor te zorgen dat je een prettige ervaring met ons hebt. Voor wie op zoek is naar een esthetische service van hoge kwaliteit, biedt Politec een selectie van de beste producten, werk van hoge kwaliteit en uitzonderlijke service. We nodigen je uit om ons te bezoeken in ons atelier en kijken ernaar uit om je te ontmoeten.

Politec Team