+

Tevreden klanten

+

Jaren ervaring

Unlimited passion for car aesthetics.

Een passie voor auto esthetiek

Was ons allereerste leidmotief ! Ongelimiteerde passie voor de auto esthetiek in al zijn facetten

Hoe het begon ! door Francis Vanhemelryck

Eigenlijk al in het jaar 2000.  Steve was amper 16 jaar en toen al bezeten van brommers, motoren, auto’s, karting, Formula 1… en ja ook Tuning.
Zijn nieuwe Peugeot Speedfight scooter onderging al gauw grondige ingrepen. Het werd volledig uit elkaar gehaald en zorgvuldig klaar gemaakt om in de originele Ferrari kleuren herspoten te worden.  En ik moet toegeven dat het resultaat ronduit enig mooi was. 
Door omstandigheden maar ook een beetje onder zijn doordachte invloed kocht ik toen voor eigen gebruik een gele Seat Ibiza Evo II 110 Hp.
Vanaf dan is alles op een heel natuurlijke wijze op gang gekomen.  Ik bezat toen al als professionele aankoper van gereedschappen een Makita polijstmachine.  Steve wist nog niet wat dit voor zijn toekomst zou betekenen maar ik, ik had één van zijn gaven ontdekt in combinatie met zijn passie, oog voor detail, doorzettingsvermogen een zelfstandigheid.
Urenlang heeft hij aan de laklaag gewerkt en het resultaat was ronduit verbazend. Toch wel onder de indruk van zijn prestaties en het resultaat  besloot ik om hem een duwtje in de rug te geven en om van zijn hobby zijn beroep te maken. En zo geschiedde in 2007… Vader en zoon startten officieel samen een eigen zaak.

Tot op heden !
Jarenlange ervaring en voortdurend nieuwe producten en technieken uittesten, hebben er toe geleid dat Steve zich intussen een professionele en gerenommeerde lakspecialist mag noemen en dat POLITEC een merk en een kwaliteitslabel op zich is geworden.

Onze zaak !
Is ondertussen heel gericht gegroeid tot een hyper professionele omgeving.  Alles in functie van en voor onze klanten…en « The place to be » voor uw wagen want zij is het waard !
Vijf afzonderlijke ingerichte ruimtes met elk hun eigenschappen in functie van de te verrichten behandeling(en). Het geheel voor een totale oppervlakte van ca 1000 m².
Een aparte wasruimte met een 5 Ton brug.  Want ook uw châssis, de motorruitmte en de velgen verdienen aandacht.  Met stockageruimte voor onze voorraad onderhoudsproducten om u nog beter en sneller te bedienen en daaronder bijkomend een ingerichte werkplaats voor montage en demontage doeleinden. 
En afzonderlijke RestorFX ruimte. Alles in functie van en voor het toepassen van een baanbrekende  technologie.  Moet u zeker ontdekken !
Een dan een afzonderlijke Gtechniq ruimte met 2 poetsbruggen voor een beter werkcomfort en een verhoogde kwaliteit als het gaat om de afwerking.Hier worden onder ander de met 9 jaren garantie geleverde lakbeschermingen van Gtechniq aangebracht. Deze ruimtes werden met de beste ledlicht combinaties uitgerust alsmede met warmtepompen om de ideale temperaturen in alle seizoenen te waarborgen en het kuren van producten te bevorderen. Ideaal voor uw wagen en uiteraard ook voor ons personeel.
Resten nog een bureel en trainingsruimte van ca 100 m² voor het begeleiden en permanent scholen van ons personeel en kandidaten voor een mogelijke RestorFX of Gtechniq accreditatie.
En om te beëindigen de showroom van ca 100 m² op de gelijkvloer. Is tevens het onthaal, koffiebar, en wachtzaal met WiFi en TV scherm waar onze klanten gezellig kunnen plaats nemen tijdens het wachten of nog optimaal en rustig kunnen voort werken.
Het geheel werd professioneel beveiligd en is permanent onder toezicht van een erkende monitoring meldkamer.

Benieuwd ?  Breng ons vrijblijvend een bezoek tijdens de werkuren of maak een afspraak.
Tot zeer binnenkort.

Steve Vanhemelryck en zijn POLITEC Team

Openingsuren

Van maandag tem vrijdag
09.00 12:00 - 12:30 17:00
En op afspraak