• Lorem ipsum

Droogijs behandeling

De polarjet®-wereld

Het originele Zwitserse Polarjet hightec eindreinigingssysteem is ongeëvenaard op het gebied van droogijsreiniging en stralen. Dit is wellicht te danken aan de zeer hoge kwaliteit van onze micropellets, die in eigen huis worden geproduceerd. Ze lossen volledig op in de lucht, creëren geen extra afval en het enige wat overblijft is zuiverheid, tot in het kleinste detail. Of het nu gaat om metaal, plastic, rubber, hout, karton, steen of stof, wij hebben altijd een oplossing.

Innovatie uit Zwitserland

Als Zwitserse fabrikant en pionier op het gebied van droogijsstralen stellen we met onze Polarjet nieuwe normen voor hygiëne en properheid.

Properheid en hygiëne

Bacteriën, pollen, kiemen, stof, vuil, aanslag en nog veel meer hebben geen schijn van kans tegen "Jet-Power" droogijsstralen.

Pellets van topkwaliteit

Onze mini- en microkorrels worden in huis geproduceerd. Ze zijn van buitengewoon hoge kwaliteit. Ze sublimeren gewoon in de lucht.

Eco Efficiënt schoonmaken

Gebruikt geen chemicaliën of water. Reinigen met onze Polarjet beschadigt behandelde oppervlakken niet en vervuilt het milieu niet.

Cool reinigen met droogijspellets en polarjet

Het Zwitserse eindreinigingssysteem polarjet is het ongeëvenaarde origineel onder de droogijsstralen en droogijsreinigers. Dit is waarschijnlijk te danken aan de uitzonderlijke kwaliteit van de door ons zelf ontwikkelde mini- en micropellets. Ze lossen op in de lucht tijdens het reinigingsproces en hoeven niet te worden weggegooid. Wat overblijft is een onberispelijke netheid tot in het kleinste detail. Zonder chemicaliën. Zonder water. Zonder residu. Zwitserse kwaliteit.

Hoe droogijspellets werken

Wanneer droogijs wordt geblazen, worden het oppervlak en het vuil op een andere manier gekoeld en verzwakt. Wanneer een droogijspellet het oppervlak raakt, wordt het volume ervan vermenigvuldigd met 600, waardoor het vuil versplintert. Geen schurend effect op het oppervlak.

De zeven voordelen van polarjet® voor het professioneel reinigen van voertuigen tonen de economische, gemakkelijke, snelle en milieuvriendelijke aspecten van het reinigen van personenauto's, inclusief carrosseriedelen, motoren, interieurs en nog veel meer.

1. In vergelijking met andere straalprocessen, zoals zandstralen, veroorzaakt droogijsstralen geen abrasie. Oppervlakken blijven volledig intact.
2. In tegenstelling tot stoomstralen wordt onze reiniging uitgevoerd zonder de vloeistoffen die zich in hoeken en kanten kunnen ophopen en moeizaam moeten worden verwijderd of gedroogd, wat kan leiden tot kortsluiting, afhankelijk van waar het werk wordt uitgevoerd. Het bespaart tijd en heeft geen corrosieve werking.
3. Het reinigen gebeurt zonder chemische oplosmiddelen, dus het is milieuvriendelijk. Er blijven ook geen resten van oplosmiddelen of andere resten achter in het voertuig.
4. In veel gevallen hoeven de te reinigen motoren niet meer te worden gedemonteerd, wat de reinigingstijd verkort.
5. Het verwijderen van vervuilde resten is niet langer nodig, omdat het droogijs zonder tussenfase onmiddellijk in de omgevingslucht verdwijnt. Afhankelijk van de samenstelling van het vuil kan het op een milieuvriendelijke en kosteneffectieve manier worden verwijderd, bijvoorbeeld door te stofzuigen.
6. Het reinigingsproces is extreem schoon en wordt bijvoorbeeld gebruikt als voorbehandeling vóór het lakken of verfilmen.
7. Het proces is zeer efficiënt, zeer snel en in veel gevallen de meest economische oplossing.