• Lorem ipsum

PAINT PROTECTION FILMS

Een zeer zelfherstellende en resistente lakbeschermingsfilm, aangevuld met een reeks speciale coating- en onderhoudsproducten.

GYEON PAINT PROTECTION FILMS

PPF PROTECT+

Protect+ is een dikke en hydrofobe lakbeschermingsfilm die maximale weerstand biedt tegen UV, chemische en mechanische schade. heeft een uitstekende glans en zelfherstellende eigenschappen.

PPF ENHANCE

Enhance dient als een schild tegen chemische en mechanische schade zonder visueel compromis, en zet een nieuwe standaard in de PPF industrie voor helderheid en diepte. Het voelt zeer glad aan, en heeft uitstekende hydrofobe en zelfherstellende eigenschappen.

PPF MAT

Matte is een niet-glanzende lakbeschermingsfilm voor matte en satijnen afwerkingen en is zeer goed bestand tegen chemicaliën, UV-stralen en vergeling. Heeft extreem hydrofobe eigenschappen en behoudt volledig het OEM-uiterlijk van matte en satijnen lakafwerkingen. Bovendien kan het ook worden gebruikt om glanzende afwerkingen mat te maken.

PPF TINT

Tint is een donkermakende folie voor lichten en biedt een tint van 25% met alle gebruikelijke beschermende voordelen van moderne lakbeschermingsfolie. Het heeft uitstekende hydrofobe en zelfherstellende eigenschappen en biedt een subtiel stylingeffect in combinatie met een hoog beschermingsniveau.

PPF BLACK

Black is een hoogglanzende, diepzwarte lakbeschermingsfilm die zorgt voor een uitstekende pianozwarte afwerking met een minimale zichtbare structuur. Het deelt veel van de kenmerken en eigenschappen van PPF Enhance en biedt een sterk stylingeffect samen met een hoog beschermingsniveau.

PPF Cut Software 

Gyeon PPF Cut stelt installateurs in staat om PPF voor te snijden voor de meeste auto's op de markt en biedt naadloze installatie van GYEON PPF.

De basis van PPF-snijpatronen groeit snel en er worden kosten noch moeite gespaard om deze verder te ontwikkelen. Onze primaire focus ligt op het toevoegen van nieuw uitgebrachte auto's in alle versies en uitrustingsniveaus, maar ons ontwikkelingsteam is ook in staat om aan specifieke verzoeken voor oudere of minder gangbare modellen te voldoen.