• Lorem ipsum

BMW M3 CS in Xpel Stealth Lakbeschermingsfolie

12 Jan 2024
door Politec

BMW M3 CS in Xpel Stealth lakbeschermingsfolie (PPF)

Een lakbeschermingsfilm die speciaal is samengesteld voor het beschermen van een matte fabrieksafwerking. Of uw auto nu mat, magno of frozen is, Xpel Stealth PPF zorgt ervoor dat uw auto er moeiteloos piekfijn blijft uitzien. Door het uiterlijk van de fabriekslak te evenaren, verdwijnt Xpel Stealth vrijwel na het aanbrengen. Met een mooie gladde afwerking ziet u niet waar de bescherming van het ene paneel op het andere begint of eindigt.

  • 10 jaar garantie
  • Vrijwel onzichtbaar
  • Voorkomt beschadiging
  • Bestand tegen vlekken
  • Zelfherstellend
  • Eenvoudig onderhoud

1) Voorbereiding
De lakvoorbereiding is een essentieel proces dat het verschil kan maken tussen een goede en een perfecte installatie. We beginnen altijd met het grondig wassen van het voertuig, gevolgd door verschillende stappen van decontaminatie om alle verontreinigingen en industriële neerslag te verwijderen. De panelen waarop de folie wordt aangebracht, worden machinaal gepolijst. Dit verwijdert alle beschermlagen die zijn aangebracht, zodat de folie zich aan het oppervlak hecht en er geen loslatende randen ontstaan.

2) Installatie
We gebruiken vooraf ontworpen patronen met behulp van Xpel DAP software. Deze software heeft de meest uitgebreide bibliotheek van voertuigen en biedt de beste beschermingsopties. We kunnen de patronen aanpassen door de randen te verlengen en de uitsparingen voor badges te verwijderen om aan de behoeften van onze klanten te voldoen. Deze vooraf ontworpen patronen worden op locatie uitgesneden met een Graphtec-plotter, zodat er niet op het voertuig gesneden hoeft te worden en er geen risico is op schade aan de lak tijdens de plaatsing.

3) Afwerking
We zijn erg kieskeurig over de pasvorm en afwerking van ons werk. We zorgen ervoor dat de uitlijning perfect is en we streven ernaar om de folie die de lak van je auto beschermt zo onzichtbaar mogelijk te maken. Als het werk klaar is, maken we de auto klaar voor aflevering of brengen we een keramische coating aan over de folie als de klant dat wenst. Na de levering van de wagen geven we uitleg over de uitgevoerde behandeling en geven we u advies over hoe u uw Xpel PPF moet onderhouden.

 

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »