• Lorem ipsum

Lakbeschermingfolie ( PPF )

EFFICIENTE LAKBESCHERMING !

Onze lakbescherming folie beschermt uw lak effectief tegen steenslag, microkrassen en krassen, alsook schade ontstaan door het toepassen van verkeerde was technieken. Door zijn zelfherstellende eigenschappen zal het zijn oorspronkelijke uiterlijk terug te krijgen van zodra in contact met een warmtebron.

DE PPF-FILM VERBETERT HET ESTHETISCHE UITERLIJK !

Onze lakbescherming film biedt bijkomend een unieke glans en transparantie. Het verbetert de kleurdiepte van de carrosserie en blijft jarenlang vergelijkbaar met vers aangebrachte verf. Onderhoud wordt vergemakkelijkt en de PPF-film kan tevens volledig hydrofoob worden gemaakt dankzij de toepassing van een specifieke keramische behandeling.

ZELFHERSTELLENDE LAKBESCHERMINGSFILM !

Onze lakbescherming film heeft een zelfherstellende laag.  Steenslag, krassen, microkrassen, deukjes en swirls die niet in deze laag doordringen, verdwijnen onder invloed van een warmtebron zijnde heet water, de motorwarmte of de zon. Een echte anti-kras beschermfolie!

GEMAKKELIJKE FILMVERVANGING !

Als een carrosserie onderdeel moet worden vervangen als gevolg van een aanrijding is dit geen probleem! De meeste delen kunnen binnen enkele uren worden vervangen, in tegenstelling tot herstellingen in een traditionele carrosserie. Bovendien dekken verzekeringsmaatschappijen in de meeste gevallen de vervanging van het desbetreffend onderdeel. Na onze tussenkomst hoeft u alleen de factuur in te dienen bij de verzekeringsmaatschappij en te vragen dat deze installatie als accessoire wordt toegevoegd

PPF-FILM MET GLANZENDE OF MATTE AFWERKING !

De PPF lakbescherming folie biedt twee afwerkingen. Een glanzende afwerking en een matte afwerking. U kunt dus een voertuig met een matte kleur beschermen of uw oorspronkelijke glanzende uiterlijk in mat veranderen, terwijl u het koetswerk gedurende meerdere jaren effectief beschermt.

PPF-FILM MET 10 JAAR GARANTIE !

De PPF lakbescherming film heeft een garantie van 10 jaar tegen scheuren, luchtbellen of vergeling. Als erkend centrum met door het merk opgeleide technici, geven wij onze servicecertificaten af ​​met de referenties die specifiek zijn voor uw voertuig. We zullen elk gecontrolleerd filmonderdeel dat niet aan deze criteria voldoet tijdens de garantieperiode (vanaf de datum van aankoop) vervangen. Natuurlijk dekt de garantie geen schade veroorzaakt door ongeval, botsing of opzettelijk misbruik, schade veroorzaakt door producten of schoonmaakmiddelen die niet worden aanbevolen. Naast de garantie geven we onze klanten advies om het uiterlijk van de auto jarenlang te behouden.

VOORGESNEDEN FILM EN SNIJPLOTTER VOOR PPF !

We beschikken over een database van een zeer groot aantal voertuigen. Hierdoor krijgen we toegang tot elk carrosserie onderdeel en kunnen we deze afzonderlijk uitsnijden.  En wanneer een element niet beschikbaar is, zijn onze technici getraind om de PPF-film in bulk aan te brengen en te versnijden

ONDERHOUD VAN DE LAKBESCHERMINGSFILM !

Een natte en zeepachtige oplossing wordt op het koetswerk verneveld voor de installatie van de film. Daarom is het raadzaam om uw voertuig voor een periode van 7 dagen niet te wassen. Het vocht tussen de film en de verf verdampt nog steeds tijdens deze periode. En het gebruik van shampoos kan de kleefeigenschappen en vooral de randen van elk element beïnvloeden. Nadat de film is uitgehard, kunt u de auto normaal wassen (indien mogelijk de methode met twee emmers en een geschikte washandschoen toepassen). Als u een hogedrukreiniger gebruikt, moet u de lans op ten minste 30 centimeter van het oppervlak en de randen van de film houden. Na 7 dagen drogen raden we aan om een ​​neutrale pH-shampoo en onderhoudsproducten. Gebruik een hogedrukreiniger en spoel goed af om verontreinigingen te verwijderen. Gebruik vervolgens twee emmers (een emmer met helder water en een emmer met water en neutrale PH-shampoo) en een washandschoen om je carrosserie te wassen. Begin met de bovenste elementen en eindig met de laagste elementen. Spoel uw handschoen in de emmer met schoon water na het wassen van elk onderdeel. Als u ondanks deze onderhoudsinstructies oppervlaktekrassen, microkrassen of wervelingen op de film veroorzaakt, zullen deze kleine defecten geleidelijk verdwijnen, afhankelijk van de omgevingstemperatuur. Als je het zelfherstellingsproces wilt versnellen, giet je warm maar niet kokend water over het beschadigde plek, waardoor de bovenste laag van de krasbestendige film zich kan herstellen en naar zijn oorspronkelijke uiterlijk terugkeert.

[powr-form-builder id="1ee37734_1565250834"]