• Lorem ipsum

Xpel

BESCHERM UW VOERTUIG

Weinig merken zetten zich 100% in om uw auto te beschermen zoals wij. We richten al onze middelen, tijd, menselijk kapitaal en onderzoek op de ontwikkeling van een van de meest innovatieve autobeschermingsproducten op de markt. We passen maximale kwaliteitsnormen toe tijdens ons productieproces, van ontwerp tot distributie. Dit alles maakt XPEL een van de meest erkende namen op de markt voor autobescherming.

WAT IS EEN LAKBESCHERMINGFOLIE?

Lakbeschermingfolies zijn transparante of matte polyurethaan coatings, die op voertuigen worden aangebracht om ze te beschermen tegen krassen, agressie veroorzaakt door steenslag, insecten, zout, oliën, het sap van bomen en andere elementen van het milieu. Daarom bieden wij u om alle blootgestelde delen van uw voertuig te beschermen: voorbumper bescherming, motorkap bescherming, zijlijsten bescherming, vleugelbescherming, enz ... Maar we kunnen ook de lakbeschermingfolie op het hele voertuig aanbrengen. Zo kunt u uw auto wassen in hogedrukwasstations zonder uw gewoonten te veranderen. We bieden ook een reeks reinigings- en onderhoudsproducten.

 

HET XPEL-VERSCHIL

Ons hele assortiment films wordt gemeten, getest en met de hand gelegd. Ons ULTIMATE-assortiment maakt gebruik van een speciale elastomere polymeertechnologie waarmee de film na krassen of wrijven in minuten regenereert. We hebben onze Access Program Design (DAP) -software ontwikkeld met een database die bestaat uit een groot aantal voertuigen en die regelmatig wordt verrijkt. Hierdoor kunnen onze distributeurs producten aanbieden die perfect aansluiten op de behoeften van hun klanten. Al onze diensten worden ondersteund door onze uitgebreide garanties.

[powr-form-builder id="1ee37734_1565250834"]