• Lorem ipsum


 
Waarom Gtechniq Crystal Serum?
 
Crystal Serum Ultra is een meer geavanceerde technologie dan keramische beschermers. Het is een keramische composiet die is afgeleid van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van uiterst duurzame verfbescherming. In tegenstelling tot keramische beschermers geeft het gebruik van Crystal Serum Ultra-composiettechnologie de lak een ongeëvenaard niveau van glans en bescherming, evenals bescherming tegen schade door chemicaliën, vogeluitwerpsels en micro-krassen.
 
Wat brengt het meer?
 
In een woord, Crystal Ultra Serum is de beste bescherming voor de lak die u kunt verkrijgen op de wereldmarkt, het blijft als nieuw, verbetert glans en beschermt het oppervlak van micro-krassen en chemicaliën. De prestaties van Crystal Serum Ultra gevormd door de invoering van revolutionaire nanodeeltjes van 7 nanometer die afhankelijk zijn van een bevestigingsbasis uit 20 nanometer nanodeeltjes aan de chemische binding met het oppervlak voor een grotere sterkte en duurzaamheid . Het is de enige keramische composietbescherming van dit type op de markt, het is uniek, terwijl veel concurrerende merken producten van dezelfde fabrieken gebruiken.
 
 
De lagen van 10H en 7H bieden betere weerstand tegen micro-krassen dan andere 9H beschermingen op de markt.
Vergeleken met standaard keramische beschermingen, vormt Crystal Serum Ultra een sterker schild en vermindert de dofheid van de verf aanzienlijk.


 

De moleculaire structuur van de ultra sterke laag heeft een extreme weerstand tegen chemicaliën
en beschermt het oppervlak van zuren en logen van ph 2 tot ph 13


 
Dankzij een gladdere oppervlakte is Crystal Serum Ultra extreem waterafstotend en biedt ongeëvenaard onderhoudsgemak.

Waar kan ik het laten aanbrengen en hoeveel kost het?

De specificiteit van Crystal Serum Ultra is dat het niet online kan worden besteld, omdat het moet worden toegepast door een Gtechniq geaccrediteerde professional, opgeleid en ervaren in detailing. Elke fles Crystal Ultra heeft een eigen serienummer dat wordt toegekend met de garantie van 9 jaar. De kosten voor de installatie, inclusief het polijsten die nodig zijn om de oppervlakte voor te bereiden, zijn beschikbaar via onze service estimate.
 

[powr-form-builder id="1ee37734_1565250834"]