• Lorem ipsum

Paint Protection Film Xpel

Bescherm uw voertuig

Weinig merken zetten zich 100% in om uw auto te beschermen zoals Xpel. Ze richten al hun middelen, tijd, menselijke kapitaal en onderzoek op de ontwikkeling van een van de meest innovatieve carrosserie bescherming producten op de markt. Ze passen maximale kwaliteitsnormen toe tijdens de productieproces, van ontwerp tot distributie. Dit alles maakt Xpel een van de meest erkende namen op de markt voor lakbescherming. 

Wat is een lakbescherming folie ?

Lakbescherming folies zijn transparante of matte polyurethaan coatings, die op voertuigen worden aangebracht om ze te beschermen tegen krassen, agressie veroorzaakt door steenslag, insecten, zout, oliën, het sap van bomen en andere elementen van het milieu. Daarom bieden wij u om alle blootgestelde delen van uw voertuig te beschermen: voorbumper bescherming, motorkap bescherming, zijlijsten bescherming, vleugelbescherming, enz... Maar we kunnen ook de lakbescherming folie op het hele carrosserie aanbrengen. 

Het Xpel-verschil

Het heel assortiment films wordt gemeten, getest en met de hand gelegd. De Ultimate assortiment maakt gebruik van een speciale elastomere polymeer technologie waarmee de film na krassen of wrijvingen in minuten regenereert. De Access Program Design (DAP) -software ontwikkeld met een database die bestaat uit een groot aantal voertuigen en die regelmatig wordt verrijkt. Hierdoor kunnen wij producten aanbieden die perfect aansluiten op de behoeften van onze klanten. Al onze diensten worden ondersteund door onze uitgebreide garanties.

[powr-form-builder id="1ee37734_1565250834"]