• Lorem ipsum

Onze Technologie & Certificaten

Bescherming op basis van siliciumdioxide (SiO2) is de geavanceerdste technologie voor autobescherming tot nu toe. Ze komt uit de elektronica-industrie en de spoorwegsector, waar ze door veeleisende gebruikers werd aangewend om treinen tegen vandalisme te beschermen. Nu lanceert GYEON deze unieke formule in de automobielindustrie. De eerste cruciale eigenschap van een kwartscoating is zijn vermogen om de globale hardheid van de lak te versterken tot 9H. (Je zou dus een potlood met een hardheid van 9H nodig hebben om erin te krassen.) De tweede is de dikte, die tot 1 micron bedraagt. Nog belangrijker is echter de structurele integriteit van de laag. Nadat alle oplosmiddelen in het product zijn verdampt, 90% in de eerste 24 uur en de overige 10% mogelijk al na 14 dagen, blijft een massieve laag over, spijkerhard en extreem duurzaam. Dankzij de dikte van de kwartscoating zijn alle krassen en vervaging die kunnen ontstaan tijdens het wassen of door langdurige blootstelling aan bijtende substanties, zoals vogeluitwerpselen, niet diep genoeg om de lak aan te tasten en blijft die intact. Bovendien is de coating perfect bestand tegen chemische stoffen met een pH-waarde tussen 2 en 11. Daardoor is hij ongelooflijk duurzaam en kan hij tegen frequente wasbeurten. Hij gaat er alleen af met professionele, intensieve schuurmiddelen.

UNIEKE SAMENSTELLING & GARANTIE

Na jarenlange ontwikkeling in het laboratorium en zware tests op 6 werelddelen hebben onze producten hun extreme duurzaamheid en weerstand bewezen. Daarom hebben we er het volste vertrouwen in en garanderen we u met trots 5 jaar volledige bescherming met onze beide professionele coatingsystemen – Q2 Mohs+ en Q2 DuraBead.

ONS LAB & PROCES VOOR PRODUCTTESTS

Elk product dat Gyeon Quartz levert, wordt aan een gestandaardiseerde reeks tests onderworpen. De samenstelling wordt enkel op basis van de beste grondstoffen en bestanddelen ontwikkeld. Voordat we met de productie aanvangen, worden monsters getest in een laboratorium en geleverd aan een netwerk van vertrouwde distributeurs en detailers op 6 werelddelen. Alle coatings van Gyeon worden getest door gerenommeerde instellingen, zoals KTR en SGS.

[powr-form-builder id="1ee37734_1565250834"]