• Lorem ipsum

Gyeon Q2 Mohs+

Geavanceerde kwartstechnologie gecombineerd met gebruiksvriendelijke eigenschappen

Q² Mohs + ​​is een uniek 2-traps coatingsysteem dat zowel extreem krasbestendig als zelfreinigend is. De opgewaardeerde pure silazane Q²-basiscoating is de hardste autocoating die ooit is ontwikkeld. De topcoat voorkomt watervlekken en vlekken en verlengt de totale duurzaamheid van de nieuwe Q² Base coating. Het eindresultaat kan niet worden overschat - door veilige onderhoudsprocedures te implementeren, kan lakcorrectie gedurende de gehele gebruiksperiode worden vermeden.

Q² Mohs + ​​is niet alleen een fantastische verfcoating. U kunt het op uw velgen gebruiken voor de ultieme bescherming en zelfreinigend vermogen. De Q² Phobic-toplaag, die een kwartscoating is, is een extra laag bovenop de verbeterde Q² Base. TIP: Als uw auto is gecoat met Q² MOHS +, zorg er dan voor dat u deze regelmatig onderhoudt met de Q²M Cure onderhoudsspray en gebruik hoogwaardige microvezelhanddoeken.

Q² BASE UPGRADED FORMULE!

Q² Base onze innovatieve silazaancoating, kreeg een nieuwe formule! Bijna 50% meer geconcentreerd, de nieuwe Q² Base is ontworpen om meer glans en duurzaamheid te geven met nog steeds één laag die in tegenstelling tot de meeste vergelijkbare producten op de markt. De functie van het product is om pure, duurzame bescherming te bieden, grote chemische bestendigheid met een onverslaanbare betrouwbaarheid. Het is geen op zichzelf staande coating, want Q² Base vereist een topcoat, in dit geval Q² Phobic. De nieuwe Q² Base wordt geleverd met een briljant gebruiksgemak, waardoor zowel het aanbrengen als verwijderen een puur plezier is.

HIGH LEVEL COATINGSYSTEEM

Q² Mohs + ​​set is een van de meest uitmuntende vormen van autolakbescherming die op de markt verkrijgbaar is. Alleen ontworpen voor professionals en gebruikt door gecertificeerde Gyeon-detailers, wordt geleverd met de garantie van het hoogste beschermingsniveau, dat verwijst naar de uitstekende eigenschappen gedurende de volledige periode van vijf jaar. De Q² Phobic topcoat is een zeer resistente kwartscoating.