• Lorem ipsum

Gyeon Q2 Duraflex

Geavanceerde kwartstechnologie gecombineerd met gebruiksvriendelijke eigenschappen

Q² DuraFlex is een geavanceerde keramische coating met twee ingrediënten en een dubbele laag, ontworpen om te voldoen aan de eisen van Gyeon Certified Detailers. De opgewaardeerde pure silazane Q²-basiscoating is de hardste autocoating die ooit is ontwikkeld. Het is een technologische doorbraak en heeft nog maar één laag nodig. Q² Flexi is een dikke en extreem gladde topcoat die nieuwe normen heeft gesteld op het gebied van glans, hydrofobie en duurzame zelfreiniging.

Q² DuraFlex combineert twee werelden - een uitstekende, zeer harde Q² Base keramische laag en een zeer gladde, glanzende en afstotende Q² Flexi toplaag op siliconenbasis. TIP: Als uw auto is gecoat met Q² DuraFlex, zorg er dan voor dat u deze regelmatig onderhoudt met de Q²M Cure-onderhoudsspray en de Q²M PolishWipe.

Q² BASE UPGRADED FORMULE!

Q² Base onze innovatieve silazaancoating, kreeg een nieuwe formule! Bijna 50% meer geconcentreerd, Q² Base V2 is ontworpen om meer glans en duurzaamheid te geven met nog steeds één laag die in tegenstelling tot de meeste vergelijkbare producten op de markt. De functie van het product is om pure, duurzame bescherming te bieden, grote chemische bestendigheid met een onverslaanbare betrouwbaarheid. Het is geen op zichzelf staande coating, aangezien Q² Base moet worden bedekt met een topcoat, in dit geval Q² Flexi. De nieuwe Q² Base wordt geleverd met een briljant gebruiksgemak, waardoor zowel het aanbrengen als verwijderen een puur plezier is.

SUPERSLIKKE TOPCOAT

De Q² Flexi topcoat is een topcoat op siliconenbasis die ontwikkeld is om optimaal samen te werken met de Q² Base coating. Het is extreem dik en glanzend. Q² Flexi is de meest gladde van alle Gyeon-coatings en biedt een zeer duurzame afstoting met superieure zelfreinigende eigenschappen. Het deelt superhydrofobe eigenschappen met Q² DuraBead, maar creëert een significant andere, snoepachtige look.