• Lorem ipsum

Gtechniq Marine

Als eigenaar, kapitein of manager weet u dat goed beschermde, goed onderhouden oppervlakken niet alleen een schitterend effect geven, maar u ook veel geld besparen bij het renoveren.

Maar het maken van de juiste keuze is niet eenvoudig. Het marketingdiscours van jachtonderhoudsspecialisten moet zorgvuldig worden gevolgd in de volledige afwezigheid van onafhankelijke tests.

Bij Gtechniq hanteren we een andere aanpak, met een eenvoudige filosofie: we brengen alleen nieuwe producten op de markt die bewezen en significante prestatieverbeteringen bieden in vergelijking met marktleiders.
Dat wil zeggen, we bieden geen generieke polymeerproducten, wassen of standaardreinigers. In plaats daarvan hebben we een volledig assortiment producten op de markt gebracht die zijn aangepast aan verschillende oppervlakken en die zijn ontwikkeld met de nieuwste technologieën op het gebied van de chemische technologie.

Alle Marine System-producten in ons assortiment worden onderworpen aan de meest strenge testen in de oppervlaktebehandelingsindustrie. Ten eerste wordt hun resistentie tegen vernietiging getest onder reële omstandigheden. Vervolgens voeren 's werelds toonaangevende onderzoekslaboratoria en fabrikanten van nautische apparatuur ook tests uit. Het resultaat is duidelijk: Gtechniq Marine System doet het beter dan alle huidige marktleiders met een eindscore tussen 200% en 300% hoger dan zijn concurrenten.

Gtechniq Marine System biedt de volgende voordelen in vergelijking met andere producten op de markt:

Betere UV-bescherming
Betere glans en kleurstabiliteit
Betere duurzaamheid in de tijd
Betere vlekbestendigheid
Het beste zelfreinigende effect
Betere krasbestendigheid
Betere weerstand tegen sporen van flutterlijnen
Het beste resultaat van renovatie van het oppervlak