[:swvar:text:240:]

Polijsten en lakcorrectie


Heeft u de échte kleur van uw wagen al gezien?  

Na lakcorrectie zal uw wagen er waarschijnlijk nog beter dan nieuw uitzien!

Bij Politec nemen we lakcorrectie heel serieus. Wagens polieren is namelijk niet alleen onze specialiteit, het is ook onze passie en dat merkt u aan het resultaat. Wanneer wij uw auto polijsten zal die er niet als nieuw, maar mogelijks zelfs beter dan nieuw uitzien! Wij gaan namelijk niet enkel imperfecties verwijderen, maar ook de oorspronkelijke, échte kleur en de diepste glans van de autolak naar boven halen. Onze klanten en zelfs concessiehouders ontdekken vaak pas na onze lakcorrectie voor het eerst de échte kleur van de wagen en dat zelfs bij gloednieuwe wagens! Heeft uw wagen een metallic kleur? Dan gaan de metaaldeeltjes op hun best schitteren. Een resultaat dat u eens gezien moet hebben!

Car polishing: heel intensief en specialistenwerk

Polijsten is de eerste stap bij lakcorrectie. Onzuiverheden, ondiepe imperfecties, swirls en micro-krassen worden cm² per cm² verwijderd. Hiervoor kiezen we zorgvuldig de juiste abrasieven, polijstproducten, pads, en microvezeldoeken uit helemaal in functie van uw wagen. Bij lakcorrectie is het bijzonder belangrijk om de juiste producten te gebruiken, maar ook techniek en ervaring zijn essentieel en net daarom zit u bij ons zeker goed. Steve Vanhemelryck is intussen immers een ware referentie geworden in de professionnele  polijst en detailing wereld.  Juist daardoor kunnen wij ook op de onvoorwaardelijke steun van enkele gerenommeerde partners rekenen. Meer nog, Politec is niet alleen hét adres om uw autolak te laten herstellen, we zijn ook erkend Rupes BigFoot Trainingscenter . Carrossiers en professionele  detailers komen in onze Car Wellness Center voor hun polijsttechnieken verder aan te scherpen.  En laat u vooral niet wijsmaken dat uw auto laten simoniseren, volstaat om kringen en kleine krassen in de autolak te verwijderen. De autolak zal voor even extra glanzen, maar meer ook niet. Om de lak van uw wagen echt opnieuw te laten stralen, is professionele lakcorrectie de enige juiste keuze.

Kom zelf ontdekken wat onze lakcorrectie voor uw wagen kan betekenen!

Wil u met eigen ogen bekijken welke schade uw autolak heeft opgelopen en dat tot in de kleinste details die nauwelijks met het blote oog zichtbaar zijn? Kom dan met uw wagen langs in onze Car Wellness Center. We nemen samen met u de autolak onder de loep en overlopen de mogelijkheden voor lakcorrectie en lakbescherming. Een dergelijk bezoek is uiteraard volledig gratis en vrijblijvend, net zoals het maatwerk prijsvoorstel dat u ter plekke ontvangt

Openingsuren

Van maandag tem vrijdag
09.00 12:00 - 12:30 17:00
En op afspraak