[:swvar:text:240:]

Motorreiniging


Waarom niet af en toe uw motor laten reinigen?

Als u écht trots bent op uw wagen, dan wil u dat die er vanbinnen én vanbuiten spik en span uitziet. Maar geldt dat ook voor uw motorblok? Staat u liever niet met rode kaken bij de garagist of bij de autokeuring, dan kan u bij Politec ook uw motor laten reinigen.Zeker wanneer u de wagen aanbiedt voor herverkoop is de motor laten reinigen geen slecht idee. De potentiële koper zal namelijk niet alleen de lak en het interieur van de wagen in detail inspecteren, maar ook een kijkje nemen onder de motorkap. Een proper motorblok laat zonder twijfel een betere indruk na en dat vertaalt zich mogelijks ook wel in een betere prijs.

Hoe wij uw motor reinigen

Wij gebruiken milieuvriendelijke producten zoals stoom en een droogijsmachine onder hoge druk om uw motor grondig te reinigen. Met droogijsstralen worden de kleinste vuildeeltjes zelfs op de moeilijkst bereikbaar plekken moeiteloos en zonder schade aan te richten verwijderd. Droogijsstralen zorgt voor een grondige reiniging tot in de kleinste hoekjes en kantjes.

Oplossingen voor professionals

Aan Politec kan u motorreiniging uitbesteden, maar als u zelf garagist of detailer bent, dan is het mogelijks wel interessant om ook zelf motorreiniging aan te bieden aan uw klanten. Of heeft u een garage waar motoren hersteld worden, dan kan motorreiniging de olie- en vetresten verwijderen waardoor de exacte locatie van lekkages en andere schade beter kan worden vastgesteld. Tijdswinst dus. Politec is erkend verdeler van de Polarjet droogijsmachine die geschikt is voor interieurreiniging en voor die motorreiniging. Wenst u meer informatie over droogijsmachines of wenst u een offerte te ontvangen om in ons atelier een motor te laten reinigen, neem dan gerust contact met ons op.

Wenst u zelf professionele motorreiniging aan uw klanten aan te bieden?

Bent u op zoek naar een professionele droogijsmachine om onder andere motorreiniging aan te bieden in uw car shop of garage? Politec is erkend België verdeler van Polarjet droogijsmachines voor professionals!

Openingsuren

Van maandag tem vrijdag
09.00 12:00 - 12:30 17:00
En op afspraak