[:swvar:text:240:]

Interieurverzorging


Een grondige interieurreiniging is uiteraard erg aangenaam voor uzelf. De binnenkant van uw wagen ziet er dan immers even proper uit als de buitenkant en u brengt toch de meeste tijd door IN de wagen en niet ERNAAST?
Het interieur van uw auto laten reinigen door een professional als Politec is dus investeren in uw comfort, maar het is zeker ook een verstandige investering voor de toekomst! Wanneer u de wagen bijvoorbeeld zou verkopen, dan wordt het interieur namelijk even nauwgezet geïnspecteerd door de geïnteresseerde koper als de technische delen en eventuele lakschade. Enkel door zowel de binnenkant als de buitenkant van uw wagen te verzorgen, optimaliseert u de totale waarde van uw wagen! U kan zelf aan de slag gaan met stofzuiger en allesreiniger om het gehele interieur van uw auto te reinigen, maar dat is best een tijdrovende bezigheid. En krijgt u écht alle dierenharen, vlekken en ook de sigarettengeur volledig weg? En hoe zit het met de onzuiverheden en schimmels die zich diep in de luchtkanalen bevinden? En ziet u het ook nog zitten om zelf het interieur te reinigen als er bijvoorbeeld een brandblusapparaat werd leeggespoten? Zowel voor uw eigen genot als voor reconditionering van de wagen kan u op de professionele expertise van Politec vertrouwen om het interieur van de wagen te reinigen en te beschermen. U kan onze interieurbehandelingen bovendien volledig à la carte samenstellen.


Deurpaneel

Binnendeuren

Binnendeuren bestaan uit verschillende materialen. De stoffen of lederen bekleding en de metalen onderdelen zoals klinken en grepen worden grondig met de juiste producten gereinigd en beschermt.

Dashboard reinigen

Stofdeeltjes blazen we met lucht uit de kleine holtes onder de knopjes en schakelaars op het dashboard en ook het stuur en de dashboardbekleding maken we proper en krijgen een bescherming.


Deurpaneel

Dakhemelreiniging

Zeker wanneer er in de wagen gerookt werd, zal de binnenkant van het dak een grondige reiniging kunnen gebruiken. Wij verwijderen vlekken en ontgeuren ook de dakbekleding.

Ontgeuren

Niets zo onaangenaam als de geur van sigaretten of van dieren die diep in de interieurbekleding is getrokken. Met Ozon ontgeuringstechnieken ruikt uw wagen snel weer helemaal als nieuw.


Deurpaneel

Luchtkanaalreiniging

Door ventilatie kruipt vuil zelfs in de luchtkanalen. Die kan u zelf moeilijk reinigen en het is net de plek waar schimmels zich het liefst nestelen. Ook de luchtkanalen kuisen we dus grondig uit.

Stofbekleding

Stoffen zetelbekleding en tapijten zijn erg moeilijk te reinigen. Bij Politec gebruiken we onder meer machinale injectie-extractie technieken om vuil zelfs uit de diepere vezels te verwijderen.

Deurpaneel

Lederen interieur

Gaatjes en kreuken in het leer kunnen worden hersteld, en ook voor de halfjaarlijkse voedende onderhoudsbeurt van uw lederen auto interieur kan u op de expertise van Politec rekenen.

Openingsuren

Van maandag tem vrijdag
09.00 12:00 - 12:30 17:00
En op afspraak